top of page

Om oss

Blue Mind AB startades av Sebastian Guevara efter en längre tids arbete inom ekonomi som auktoriserad redovisningskonsult. Under dessa år har det blivit allt tydligare att flera branscher befinner sig i en spännande tid där teknologin trycker på för att se förändringar. Ekonomibranschen är inget undantag och då är det extra viktigt att anlita personer som har förmågan att kombinera kvalitativt arbete tillsammans med de digitala verktygen.

 

Vi på Blue Mind jobbar för att hitta de bästa lösningarna för dig som företagare så att du ska kunna dra nytta av den digitala vågen men också samtidigt ha en kompetent rådgivning. En korrekt redovisning är grunden för att kunna ge bra rådgivning, därför är det viktigt att anlita personer som behärskar båda delarna.

Kundreferenser

Blue Mind har varit ett avgörande stöd i vår tillväxtresa i allt från dagliga bokföringsfrågor till omorganisation och komplicerade nyemissioner. Under vår sammanslagning med My Game Group AS 2022 så har Blue Mind varit ett ovärderligt stöd i managerandet och sammanhållandet av processerna kring multipla expertkonsulter inom juridik, finans och skatt. Kontakten med BlueMind är väldigt smidig, enkel och kompetent.

Sportway AB

Daniel Franck

www.sportway.com

Jag kom i kontakt med Blue Mind genom en bekant och är väldigt tacksam i den stöttningen jag har fått för att starta upp och sköta mitt cafe löpande.

Rovan Dinha

Kista Service Provider AB

Att ha Blue Mind som stöd i ekonomi och redovisning känns väldigt tryggt. Sebastian och Markus är kunniga och väldigt hjälpsamma. Ser aldrig problem utan fokuserar på lösningar. De känns verkligen som en del av företaget

Kristofer Eng

Medgrundare och VD på House of Elias/Elias Software

www.eliassoftware.com

Jag har jobbat med Sebastian i många år, alltid lika belåten. Håller dessutom reda på det viktigaste förändringarna hela tiden vilket jag sällan hinner med.

Kåge Mobrandt

www.comicsheaven.se

Vi på Appjobs Sweden AB letade efter en funktion som på ett effektivt sätt kunde fylla gapet mellan jurister och bokförare när det kommer till ”corparete governance” frågor. Blue Mind har hjälpt oss igenom detta på ett väldigt bra sätt vilket underlättar arbetet för ledningen.

Appjobs Sweden AB

Alok Alström

www.appjobs.se

Let it light är ett företag som jobbar mycket med försäljning, vi vill expandera och ägna ännu mera tid åt försäljning. I detta läge är vi mycket tacksamma att vi jobbar med Blue Mind som har kompetens inom många områden och assisterar oss i det mesta, från redovisning till ägarrelaterade frågor och handlingar.

Michael Eriksson

Jan Vigermyr

Ledning i Let it Light AB

www.letitlight.se

Vi som mäklare är alltid i farten och har lite tid över till administration och därför känns det mycket bra att ha Blue Mind som samarbetspartner. Förutom pappershanteringen så får vi svar på alla tänkbara frågor som uppkommer längst vägen.

Daniel Hegethorn

www.lansfast.se/maklare/stockholm/lidingo/

Medarbetare

DSC_8205.JPG

Konsult/ägare

Sebastian Guevara

DSC_8215.JPG

Redovisningskonsult

Markus Guevara

bottom of page