Om oss

Blue Mind AB startades av Sebastian Guevara efter en längre tids arbete inom ekonomi som auktoriserad redovisningskonsult. Under dessa år har det blivit allt tydligare att flera branscher befinner sig i en spännande tid där teknologin trycker på för att se förändringar. Ekonomibranschen är inget undantag och då är det extra viktigt att anlita personer som har förmågan att kombinera kvalitativt arbete tillsammans med de digitala verktygen.

 

Vi på Blue Mind jobbar för att hitta de bästa lösningarna för dig som företagare så att du ska kunna dra nytta av den digitala vågen men också samtidigt ha en kompetent rådgivning. En korrekt redovisning är grunden för att kunna ge bra rådgivning, därför är det viktigt att anlita personer som behärskar båda delarna.

Kundreferenser

Sebastian kom in som en interimslösning för ekonomichefsrollen. Under arbetet på A+ Science AB genomfördes framgångsrikt ett ekonomisystembyte under hans ledning, det omförhandlades kundkontrakt samt nyckelrapporterna i bolaget omarbetades för att effektivt kunna följa upp ekonomin. Vi är väldigt nöjda med arbetet och ger därför Sebastian våra varmaste rekommendationer! 

Tidigare styrelse i A+ Science AB

Agneta Edberg (ordförande)

Meg Tivéus

Jennifer Heyno

Johanna Andling

Jag har jobbat med Sebastian i många år, alltid lika belåten. Håller dessutom reda på det viktigaste förändringarna hela tiden vilket jag sällan hinner med.

Kåge Mobrandt

www.comicsheaven.se

Blue Mind är en smidig samarbetspartner! Jag har blivit assisterad i flera bolag och det har alltid varit lätt att få en totallösning gällande ekonomin och samtidigt bli avhjälpt i alla ekonomirelaterade frågor/problem.

Staffan Dahl

Tidigare VD Elias Software

www.eliassoftware.com

Let it light är ett företag som jobbar mycket med försäljning, vi vill expandera och ägna ännu mera tid åt försäljning. I detta läge är vi mycket tacksamma att vi jobbar med Blue Mind som har kompetens inom många områden och assisterar oss i det mesta, från redovisning till ägarrelaterade frågor och handlingar.

Michael Eriksson

Jan Vigermyr

Ledning i Let it Light AB

www.letitlight.se

Medarbetare

DSC_8205.JPG

Konsult/ägare

Sebastian Guevara

DSC_8215.JPG

Redovisningskonsult

Markus Guevara